Saturday, November 22, 2008

Ninsori în zona de munte a judetului Suceava, fãrã sã fie înregistrate probleme în trafic

Stratul de zãpadã atinge câtiva centimetri în zona de munte a judetului Suceava, unde ninge viscolit, fãrã sã fie înregistrate însã probleme în trafic.
Potrivit prefectului de Suceava, Ovidiu Doroftei, nu s-au înregistrat blocaje în trafic pe drumurile nationale, dar Prefectura a avertizat atât primãriile, cât si firmele care se ocupã de deszãpezire sã fie pregãtite sã intervinã dacã situatia o va impune.
Prefectul a mai spus cã sunt fãcute controale privind modul în care sunt respectate mãsurile din programul stabilit de Comitetul judetean pentru situatii de urgentã.
Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgentã a fost convocat, ieri, de prefect pentru a stabili mãsurile care trebuie luate în conditiile rãcirii accentuate a vremii si aparitiei ninsorilor si viscolului. Doroftei a precizat cã este atent monitorizatã asigurarea continuitãtii în furnizarea energiei electrice pentru populatie, iar echipele de interventie specializate sunt pregãtite sã actioneze operativ pentru remedierea eventualelor avarii.

No comments: