Sunday, November 2, 2008

Câinele unui jandarm - campion national

Plutonierul major Alin Marian, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeþean (IJJ) Hunedoara, a câstigat, împreunã cu câinele sãu Nick, locul întâi al Campionatului National de Crestere a Ciobãnescului German, competitie desfãsuratã, la acest sfârsit de sãptãmânã, la Constanta.
''Jandarmul hunedorean a participat la aceastã competitie cu câinele sãu Ulk v Uferwald (Nick) la clasa "muncã" si a prezentat un grup de urmasi ai acestuia format din sapte câini cu vârstele de peste un an. Câinele Nick a obtinut primul loc în concurs si titlul VA 1 Romania Auslese, detasându-se clar de ceilalti 13 concurenti'', a declarat, azi, purtãtorul de cuvânt al IJJ Hunedoara, locotenent Nicolae Rãducu.
În ultimii doi ani, câinele Nick si stãpânul sãu au obtinut mai multe rezultate în competitii interne si internaþionale, un alt titlu recent din palmaresul celor doi fiind cel de vicecampion european la Campionatul European de Ciobãnesc German desfãsurat în aceastã toamnã în Ungaria.
Ciobãnescul german Ulk v Uferwald (Nick) va fi retras din competitii anul viitor, dupã Campionatul Mondial de Ciobãnesc German ce este programat la Bratislava.

No comments: