Sunday, November 30, 2008

Preturi schimbate la Cavnic

Multa lume s-a interesat in acest week-end de conditiile de schi de la Cavnic. Am uitat sa le spun ca sunt si probleme. Multi turisti prefera sa parcheze pe marginea drumului deoarece administratorul domeniului Icoana a decis sa ceara bani si pe parcarea care a fost construita din banii primariei. In plus, tarifele din zilele de sambata si duminica sunt mai ridicate cu 5 lei decat cele din cursul saptamanii.

3 comments:

Anonymous said...

Am fost si eu la Cavnic in weekendul 28-30 nov.
Partia e in conditii destul de bune, exceptand finish-ul unde au iesit pietre ca in fiecare an.
Mi-e scarba de oamenii de acolo, pentru ca de exemplu fata de anul trecut nu au facut nici o investitie vizibila. Pretul unui abonament 14 urcari e de 35 RON, scumpit bineinteles, ca doar se gasesc prosti sa dea bani. Oamenii de la inchirieri de echipamente sunt submediocri ca si caracter, pur si simplu nu-i intereseaza ce iti dau si cum, doar profit sa le iasa. Cu parcarea cu plata nici nu mai comentez. In rest... aglomerat.. de-ti vine rau. Masini parcate pe ambele parti a drumului... blocaj.. politie.. certuri. kilometrii de masini.
In rest, ce ofera Icoana: Un WC care de la ora 14 scria DEFECT. (si inainte mirosea oribil). Un sandwich cu corn din ala oribil pufos si cu cremwurst (sau parizer? nu am putut identifica) la pretul de 6 RON ! WTF? Cola 5 RON ..etc. etc.
Pentru cei care nu cunosc, vreau sa spun ca orasul Cavnic se afla la aprox 35 KM de Baia Mare, cu un drum accesibil de catre orice masina, deci sucurile alea nu trebuie aduse nici cu trasura, nici cu telescaunul, telecabina, elicopter etc.. deci pretul nu e justificat si eu il gasesc "vulgar". Cu o mentalitate tipica.. "sa ne imbogatim acuma intr-o saptamana si apoi mai vedem noi" .. astea-s statiunile de la noi. La teleski stai pana nu mai poti la coada.
La partia Roata, e alta administratie si lucrurile se mai schimba. Macar au disparut abonamentele antice ce trebuie perforate si care creaza bottleneckuri. (well, se poate si mai rau, la Straja NU exista abonamente, si se rup bilete)...

Anonymous said...

La Straja din acest an exista abonamente.

Anonymous said...

Mi-am permis sa preiau si sa (re)public comentariul lui Marius impreuna cu observatiile mele aici.