Friday, November 21, 2008

Staicu l-a intrecut pe Florentin Nicolae

Dragos Staicu, de la AS Schi Club Predeal, s-a intors din cantonamentul din Austria, acolo unde s-a pregatit sub comanda antrenorului Marin Olaru. Schiorul din Predeal va incerca sa se califice la Jocurile Olimpice de la Vancouver, din 2010, la probele de viteza. In clasamentul FIS el l-a depasit pe Florentin Nicolae, cel care a participat pentru Romania la JO Torino 2006. In acest sezon, Staicu va folosi schiuri Head.

7 comments:

Anonymous said...

La dansuri la Ofice poate.Acolo este campion Dragos

Anonymous said...

:))))) buna asta :))))))))))) buna de tot :))))))))) vrem si niste pozuci cei doi purcelusi :))))))))))))))))))))

Anonymous said...

vrem si noi!!! vrem si noi!!!

Anonymous said...

ma bucur ca am asa de multi fani frustrati de viata :)) iar pt informatia voastra,eu sunt inca in austria si mai am de stat :))...iar pe viitor poate aveti si voi un pic de curaj (desi nu cred :)) ) ca sa va semnati,papagalilor!!!

Bernadeta Szwagiel said...

Dragos are dreptate. El a ramas in Austria. Am gresit cand am scris ca s-a intors. Imi cer scuze. Dragos, ti-am scris un sms in care te-am rugat sa nu ii mai jignesti pe cei care comenteaza. Tine cont ca nu toata lumea te iubeste. Si mai e ceva. Daca nu ai dusmani, nu ai valoare. (Sorin Anghel)

Anonymous said...

s0a acum o sa ne zici k staicu o sa se califice la olimpiada si tu... cum poate grasul asta sa schieze
el nu are nici un conkurs serios pana acum si vrea la cm :))
staicule ne pliktisesti

Anonymous said...

bai idiotilor,sunteti niste ofticosi.nu stiti decat sa jigniti. staicule eu te sustin......sunt cu tine si la schi si la office daca e cazul!