Friday, November 21, 2008

Balea Ice Hotel, un nou sezon

20 noiembrie 2008 - Pregatirile pentru constructia hotelului de gheata de la Balea – un eveniment devenit deja traditie – sunt pe ultima suta de metri in asteptarea unei materii prime de calitate superioara, gheata din lac, dar si o cantitate suficienta de zapada. Utilajele de constructie sunt gata sa inceapa iar in prezent se finalizeaza formarea echipelor de constructori dar si pregatirea terenului pe care vor fi amplasate cele doua cladiri: Ice Hotel si Ice Church.

Daca tema de anul trecut a vizat galaxiile iar camerele au avut nume de planete, in acest an, Ice Hotel Balea a ales tema (muzica) clasica. Astfel, cele zece camere (cu doua mai multe fata de anul trecut) vor purta numele unor compozitori cunoscuti, dar vor avea si coloane sonore distincte constand in lucrari celebre ale acelorasi compozitori. Ice Hotel 2008/2009 va avea si un restaurant, un bar si o terasa, iar vizitatorii se vor putea delecta cu o serie de evenimente speciale.

Inedit pentru editia din acest an este realizarea unui parc de iarna adiacent proiectului Ice Hotel. WinterPark Balea va avea partii de ski pentru adulti si pentru copii, tubing, nocturna, dar si elemente de jibing pentru impatimitii snowboardingului.

No comments: