Thursday, November 6, 2008

Schiorul scotian Alain Baxter a pozat nud pentru a strânge fonduri de participare la JO 2010

Schiorul scotian Alain Baxter a pozat nud pentru un calendar, scopul sãu fiind strângerea fondurilor necesare care sã-i permitã sã participe la Jocurile Olimpice din 2010, de la Vancouver, Canada, dupã ce nu a mai primit resurse din cauza rezultatelor slabe.
Baxter, în vârstã de 34 de ani, se va retrage din activitate dupã Jocurile Olimpice de la Vancouver. "Nu este un nud total, este partial nud, gustos de nud as spune. A fost stresant sã pozez nud la început dar am fãcut-o si a iesit bine. Scopul meu final este Vancouver, sã termin la Jocurile Olimpice. Ãsta e planul. Sper cã mã va tine corpul si voi avea niste ultime sezoane bune", a spus Baxter.
Alain Baxter era clasat în primii zece schiori ai lumii înainte de Jocurile Olimpice de la Salt Lake City, în 2002, unde a terminat pe pozitia a treia, dar nu a primit medalia dupã ce a fost depistat pozitiv cu o substantã interzisã.
Schiorul este clasat acum pe o pozitie apropiatã de locul 120 si are nevoie de 10.000 de lire sterline pentru a rãmâne în circuit. "Salt Lake City a fost acum mult timp în urmã si a durut. Tintesc sã ajung în primii treizeci, înapoi în disputele de la Cupa Mondialã. Dacã esti în primii treizeci ai o sansã bunã sã mergi pânã la capãt", a mai spus Baxter.

No comments: