Thursday, November 20, 2008

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este îngreunatã din cauza cetii si a zãpezii

Circulatia pe mai multe drumuri nationale este îngreunatã din cauza cetii si a zãpezii, pe DN67C, în judetul Gorj, pe DN7A, în localitatea vâlceanã Voineasa-Vidra si în judetul Maramures si pe DN18 Sighetu Marmatiei-Baia Mare stratul de zãpadã fiind de aproximativ un centimetru.
Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Române, pe DN67C, între kilometrii 27 si 34, în zona Novaci-Rânca din judetul Gorj, pe DN7A, între kilometrii 54 si 63, în zona vâlceanã Voineasa-Vidra si în judetul Maramures, precum si pe DN18 Sighetu Marmatiei-Baia Mare stratul de zãpadã este de aproximativ un centimetru.
De asemenea, la Borsec, pe DN15, în Harghita pe DN13A, la Lacu Rosu pe DN 12C si la Vatra Dornei în Suceava este lapovitã.
Ceata reduce vizibilitate sub 100 de metri pe DN 67D, între Tismana si Baia de Aramã, în judetul Gorj, pe DN 17, la Piatra Fântânele, în judetul Bistrita-Nãsãud, si pe DN 64 Râmnicu Vâlcea - Drãgãsani, mai ales pe tronsonul cuprins între localitãtile Râureni si Marcea.
Soferii sunt sfãtuiti sã circule cu o vitezã care sã nu depãseascã 30 de kilometri pe orã în localitãti si 50 de kilometri pe orã în afara acestora.

No comments: