Thursday, November 20, 2008

VREMEA LA MUNTE

Vineri
Cerul va fi mai mult noros. Vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare, la inceput in Carpatii Occidentali si nordul Carpatilor Orientali, apoi si in restul zonelor montane. Indeosebi in Muntii Banatului si Carpatii Meridionali cantitatile de apa vor depasi izolat 25...30 l/mp. Vantul va sufla tare, iar mai ales pe creste va viscoli sau spulbera zapada. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul precedent.

Sambata
Vremea se va raci. Cerul va fi noros si vor cadea precipitatii predominant sub forma de ninsoare, pe arii extinse ziua, cand izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate, si pe arii restranse in cursul noptii. Vantul va sufla tare si mai ales pe creste va viscoli sau spulbera zapada.

Duminica
Cerul va prezenta innorari si indeosebi ziua, pe arii restranse va ninge slab, mai ales in Carpatii Occidentali si Orientali. Vantul va prezenta intensificari in zona inalta, iar pe creste va spulbera zapada. Temperatura aerului va continua sa scada usor, mai ales la valorile din cursul zilei.

No comments: