Saturday, November 8, 2008

Alexandru Barbu, umilit in Franta!

Sibianul Alexandru Barbu a inceput sezonul competitional. In aceasta saptamana el a luat startul in doua curse, numai ca rezultatele nu au fost dintre cele mai bune. Prezent in Franta, la Amneville Les Thermes, schiorul legitimat la Dinamo Bucuresti s-a clasat pe ultimul loc, 75 (94 p FIS), in proba de Slalom. El a fost intrecut de suedezul Hans Olsson, castigatorul cursei, cu 10 secunde si 58 de sutimi. Schiorii care s-au clasat pe primele 30 de pozitii au putut lua startul in Cupa Europei. Barbu nu a schiat bine nici in Olanda, la Laandraf. El s-a clasat pe locul pe penultimul loc, 69 (72 p FIS), in proba de Slalom, fiind intrecut de castigatorul cursei, austriacul Patrick Bechter cu 4 secunde si 53 de sutimi.

19 comments:

Anonymous said...

Rezultatele de la aceste concursuri cred ca sunt doar de inceput,sa vedem rezultatele de mijlocul sezonului.Sper ca toti sportivi care participa la concursuri de asemea gen sa faca puncte fis adevarate.Nu concursuri ca cele din Bulgaria si de la Predeal unde se fac puncte mincinoase,cei care fac puncte la asemenea concursuri stiu despre ce estre vorba.

Anonymous said...

Nu cred ca la Predeal se fac puncte. Cine sa bage bani in schiorii din Romania?

Anonymous said...

Puncte ieftine si care nu sunt reale.Cu punctele facute la predeal nu poti sa mergi la olimpiada.Am auzit ca mai toti sportivi au 50 sau 60 de puncte fis dar nu pot merge la olimpiada sau cupa mondiala

Anonymous said...

In Cupa Mondiala nu are nimeni curaj sa mearga. Romania are voie sa inscrie cate un sportiv pe proba la fiecare etapa de Cupa Mondiala. Cei care au 50-60 de puncte sunt foarte buni pentru nivelul schiului din Romania.

Anonymous said...

In Bulgaria se fac puncte mincinoase? Voi aveti idee ce schiori concureaza in Bulgaria ca sa spuneti asta? Consultati internetul . www.fis-ski.com

Anonymous said...

Stai jos! 2!!!

Anonymous said...

Achiriloaie daca nu te superi imi spui si mie cate puncte fis ai la toate probele.Daca ai pucte bune de ce nu mergi cupa mondiala sau cupa europei asa se numesc concursurile voastre internationale.

Anonymous said...

Dar tu cine esti?

Anonymous said...

o intebare dintre voi cina a mai skiat indoor??? ca e mare diferenta sa skiezi 25de sec pe plat unde suedezii castiga cu secunde......iar toata lumea are perioade cand n.are rezultate bune sau are probleme cu echipamentul sau nu gaseste ritmul potrivit in SL.
iar bulgaria .....no comment...

Anonymous said...

dekat impegat la brasov mai bine sef de gara la sibiu

Anonymous said...

Sunt un fost sportiv care stie cu ce se mananca acest sport,asa ca nu mai cautati tot felul de scuze.Atat se poate in Romania la capitolul schi alpin.Fratii Barbu si nu numai ei incearca sa faca ceva, nu mai carcotiti.Adunati=va si faceti ceva ca mai sunteti cam 10 sportivi si va cam feriti sa va intalniti pe la concursuri internationale.

Bernadeta Szwagiel said...

Din pacate, schiorii din Romania vorbesc mult si fac putin. Nu vor sa se antreneze cu acelasi antrenor, iar federatia considera ca acest motiv este suficient pentru a nu ajuta sportivii in pregatire. Concursurile din Romania sunt foarte slabe si nimeni nu are curajul sa recunoasca acest lucru. Mie nu mi se pare normal ca un sportiv care reprezinta Romania sa nu participe la Campionatul National. Stiu ca si in Austria este la fel, dar noi nu suntem austrieci. Ei il au pe Mario Matt, noi nu avem pe nimeni. Un Campionat National care sa-i aduca la start pe toti schiorii, inclusiv pe fratii Barbu, pe Edit Miklos sau pe Smaranda Munteanu, ar fi mult mai disputat si s-ar transforma intr-o competitie cu miza. Schiorii din Romania au orgolii atunci cand vorbesc, dar cand ajung pe zapada sunt niste milogi.

Anonymous said...

Eu zic asa. La conditiile din Ro, despre care acum stiu cate ceva, la inceput de sezon e normal ca diferenta dintre ai nostri si ai lor sa fie mare. Problema e ca la finalul sezonului avem o singura fata care ii ajunge din urma pe cei din Cupa Mondiala.

Anonymous said...

Asa este. Dar de ce FRSB nu face nimic pentru schiul alpin? Jos Mafia!!!

Anonymous said...

Alica esti cel mai bun si sper sa poti sa ii batii pe toti si la cap national

Anonymous said...

In primul rand nu pot sa inteleg de ce nu va semnati niciodata voi comentatori care stati pe margine si criticati. Eu nu am puncte bune momentan ba din contra am puncte extrem de rele . Eu nu am pretentii sa merg Cupa Mondiala sau Cupa Europei momentan. Sunt un competitor care isi seteaza obiectivele de la an la an si incearca din ce in ce mai mult pe parcurs. Toata vara fac pregatire fizica si imi doresc cu adevarat sa ajunc acolo in World CUP. Stiti cum e...toata lumea stie ca unele lucruri sunt irealizabile pana cand vine cineva care nu stie si le realizeaza. Vorbiti din afara multi dintre voi iar care nu vorbiti nu stiu de ce nu va semnati . Anul acesta am obiectiv primii 3 la seniori si locul 1 la juniori , iar in fis sa fac sub 80 puncte la toate probele. Anul vitor , depinzand de rezultatele anului acesta voi avea alt obiectiv si asa mai departe . Mai am doi ani de juniorat si vom vedea ce va fi. Cine nu munceste nu merita sa viseze !!! De anonimi ne-am saturat cu totii.

Anonymous said...

Apropo...voi aveti idee ace conditii de antrenament au austriecii (a zis cineva de mario matt) si ce conditii de antrenament avem noi? Asta nu e scuza e realitate !! Pe care unii precum fratii Alexandru Barbu ,Lilla Petrockzi etc incearca se le incalce !!! Daca pana si de schi ati ajuns sa comentati depre care HABAR NU AVETI multi dintre voi ce inseamna inseamna ca e nasoala treaba. Orice nelamuriri aveti in leguatura cu ce zic eu astept pe adresa mea de messenger ionica7ionica@yahoo.com si va ascult cu drag si dor.

Anonymous said...

te pricepi mult ls ski

Anonymous said...

Nu toti ne pricepem ca tine...