Monday, November 17, 2008

Simulator de schi

Proski simulator este un aparat de fitness destinat pasionatilor de schi si snowboard si nu numai. Brevetat de compania slovena Trgovina in Storitve, simulatorul de schi si snowboard este produs la fabricile din Graz, Austria. In Romania, se gaseste in magazinele specializate de fitness si de echipamente de schi si snowboard sau online la adresa www.ski-simulator.ro . Numarul mare de practicanti de sporturi de iarna (n.r. peste 1,5 milioane) precum si a dezvoltarii salilor de fitness si apetitului in crestere al romanilor pentru un mod de viata sanatos au determinat compania producatoare sa considere piata romaneasca interesanta pentru un simulator de schi si snowboard.

Proski simulator poate fi folosit pentru a te mentine intr-o forma de zile mari, intr-un mod absolut inedit. Poate fi folosit de copii sau adulti, incepatori sau profesionisti, acasa sau in salile de fitness, in centrele de recuperare fizica sau in scolile de schi moderne. Este IDEAL pentru fete, pentru ca exercitiile se focalizeaza pe imbunatatirea tonusului si formei picioarelor, coapselor, taliei si a muschilor fesieri. Este recomandat tuturor centrelor si institutelor de recuperare a sportivilor sau a pasionatilor de sporturi de iarna accidentati.

Proski simulator poate fi comandat online www.ski-simulator.ro sau la distribuitorii zonali autorizati. Pretul a fost adaptat pietei romanesti fiind in acest moment sub pretul din UE.

10 minute pe simulatorul de schi inseamna echivalentul simularii a 500 de miscari specifice sporturilor de iarna sau 3-5 coborari pe partie! Toate acestea le puteti avea tot timpul anului, acasa sau la sala de fitness pentru a intra intr-o forma maxima, de invidiat, pentru noul sezon de schi si snowboard.

Proski Simulator este primul simulator de schi si snowboard intrat pe piata din Romania. Produs in Austria, brevetat de iubitori si profesionisti ai schiului din Slovenia se gaseste incepand de astazi si in Romania! Mai multe informatii gasiti pe site-ul oficial www.ski-simulator.ro

No comments: