Monday, November 17, 2008

VREMEA LA MUNTE

Marti
Cerul va fi mai mult noros in Carpatii Orientali, dar si in Carpatii Meridionali - unde doar izolat vor fi posibile precipitatii sub forma de ninsoare. In restul zonei montane cerul va fi variabil. Vantul va prezenta intensificari pe creste. Valorile termice vor fi relativ scazute pentru aceasta perioada a anului, dar comparabile cu cele din intervalul anterior. Pe arii restranse, mai ales la sfarsitul noptii, in depresiunile Carpatilor Orientali se va semnala ceata.

Miercuri
Cerul va fi mai mult noros indeosebi in masivele Carpatilor Occidentali si local se vor semnala precipitatii, care la peste 1000 m altitudine vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla slab pana la moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele ale intervalului anterior. In depresiuni, izolat va fi ceata.

Joi
Cerul va fi variabil, cu innorari in Carpatii Occidentali si in nordul Carpatilor Orientali, unde local va ploua; la peste 1500 metri, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va avea intensificari. Temperatura aerului va fi in usoara crestere in majoritatea zonelor montane.

No comments: