Tuesday, November 11, 2008

Patinoar artificial functional la 10 grade Celsius

Patinoarul artificial din municipiul Deva va fi deschis la sfârsitul lunii noiembrie, investitiile efectuate în sistemele de mentinere a ghetii permitând ca acesta sã functioneze pânã la temperaturi de plus 10 grade Celsius.
"Investitiile efectuate si faptul cã am reusit sã acoperim patinoarul vor permite ca iubitorii sportului cu patine sã beneficieze de serviciile acestuia si la temperaturi situate peste limita de înghet. Estimãm cã deschiderea oficialã va avea loc pe 29 noiembrie", a declarat, azi, viceprimarul municipiului Deva, Florin Oancea.
Patinoarul din Deva este situat în zona stadionului din oras si are o suprafatã de 1.000 de metri pãtrati. Pe luciul de gheatã vor putea patina simultan aproape 350 de persoane. La dispozitia publicului se vor afla 300 de perechi de patine pentru închiriat, pentru acele persoane care nu dispun de un astfel de echipament.
Pretul de intrare la patinoar va fi stabilit printr-o hotãrâre de Consiliu Local, dar autoritãtile afirmã cã valoarea unui bilet va fi accesibilã pentru toti cei interesati.
Patinoarul va functiona zilnic, între orele 10:00 si 22:00, interval de timp în care la dispozitia patinatorilor se vor afla si tonete cu ceai, cafea sau vin fiert.

No comments: